Methodieken

Healing Arts

Trauma’s, verstoorde relaties of issues uit het verleden kunnen ervoor zorgen dat je afgesplitst raakt. Healing Arts helpen je weer heel te worden door diep in jezelf te zakken. Pas als je de bron van je klachten achterhaalt, kun je de verbinding tussen je lichaam en ziel herstellen. Healing Arts geeft je meer inzicht in jezelf, waardoor je meer liefde, creativiteit en geluk ervaart. Meer weten over Healing Arts? Lees dan verder in mijn blog.

Methodieken

Systemisch werken

Bij systemisch werk gaan we aan de hand van een opstelling kijken waar het knelpunt van jouw klachten ligt. Als individu maak je deel uit van verschillende systemen: de familie waarin je opgroeit, school, werk, een vriendengroep of je gezin. Soms worden de gedragingen en opvattingen die je daar (onbewust) bij aanneemt patronen die je tot op de dag van vandaag kunnen belemmeren. Meer weten of zelf een opstelling doen? Lees dan verder in mijn blog.

Methodieken

Meditatie en Heartfulness

Mediteren is het zonder oordeel observeren van je eigen gedachten en gevoelens in het hier en nu. Wat willen ze je vertellen? Een paar minuten per dag mediteren helpt je al om meer rust te ervaren, sneller stress los te laten en meer vanuit je hart te leven. Je kunt bij mij terecht voor een begeleide meditatie, maar er is ook ruimte om de meditatie naar eigen hartenlust in te vullen. Wees welkom.

Methodieken