Trajecten

Flow

Soms ben je zover van je authentieke zelf vervreemd geraakt dat je niet meer weet wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je gelukkig van wordt. Dat kan allerlei oorzaken hebben: gebeurtenissen in dit of een vorig leven, een shift in jouw energie of een verstoorde relatie. 

Meld je aan
Trajecten

Grow

Zonder donker geen licht. Welke gebeurtenissen uit jouw verleden, in dit of een vorig leven, houden je tegen om te zijn wie je werkelijk bent? Belicht je schaduwkanten, familie patronen en ervaar een shift in jouw (lichaams)bewustzijn. Laat je energie weer stromen. Vertrouw op je intuïtie. Ont-wikkel jezelf.

Meld je aan
Trajecten

Glow

Droom jij van een eigen business als coah/therapeut? Of misschien ben je al gestart maar wil je een diepere transformatie? Door middel van coaching, opstellingen en lichaamswerk gaan we aan de slag om je business in het licht te zetten én houden. 

Heartful en met succes! 

Meld je aan
Trajecten

Magic Portal

Je gaat Magic Portal aan om een innerlijke shift te maken door magisch opstellen. Je gaat een eigen transformatie aan maar je leert ook intuïtief opstellingen in te zetten in de praktijk.

Hierdoor kom je veel beter en lekkerder in je lijf en je vel te zitten, je weet weer wie je bent, waar je vandaan komt en wat bij jou hoort en wat niet.

Je verhouding met geld en liefde, dood en leven én natuurlijk je familie, maar ook je werk, zal hierdoor nooit meer hetzelfde zijn.

Het allerbelangrijkste is misschien wel dat je je bestaansrecht volledig in kan nemen. Want liefde voor jezelf is zoveel makkelijker als je de juiste plek inneemt!

En je kunt het geleerde meteen in praktijk toepassen!

Bekijk hier de agenda
Individueel