ik-glow event

18-08-1970

Tijdens deze dag ga jij weer in het licht staan!

Ik staat volgens ons voor innerlijke kracht. Tijdens deze dag hopen wij dat jij jouw innerlijke kracht gaat aanwakkeren en weer helemaal in het licht komt te staan.

Voor maar €29,50 geniet jij van een dagvullend programma inclusief heerlijke vega lunch. 


Als vrouwen samen komen kunnen er prachtige dingen gebeuren. Deze dag wil je niet missen!

Deze dag is samen met Nicky Romling geboren. Als startende ondernemers vinden wij het te gek om ons te verbinden met andere ondernemers met een holistische visie. En om mensen in het Licht te zetten. 

Wat kun je verwachten?

Samen met een aantal dappere, sterke, kwetsbare vrouwen zorgen wij dat we niets overslaan tijdens deze heerlijke dag vol GLOW.

Van Yinyoga tot mindful eten. Van huidverzorging tot de wereld van essentiële oliën. Van herstel tot meditatie en visualisatie!


Programma

09.30 uur inloop &10.00 uur start van de dag.

Om deze dag te starten zal Aukje van Yoga studio Born ons begeleiden met YinYoga. YinYoga is een passieve vorm van yoga waarbij je een houding voor langere tijd aanhoudt. Je krijgt meer rust in je hoofd door naar binnen te gaan. Door je aandacht naar je ademhaling te verleggen en te luisteren naar je lichaam. 

Als we helemaal ontspannen zijn zal Marieke van Marieklovesfood ons uitleg geven rondom mindful eten. Met aandacht eten betekent meer genieten. Het gaat niet per se over wat je eet maar ook om bewustwording van hoe en waarom je eet.

Vervolgens luisteren we naar het verhaal van Britt Wagemans . Zij schreef een boek over hoe zij haar leven terug op de rit kreeg door terug te gaan naar de natuur en haar instinct.

Hierna kunnen we genieten van een heerlijke lunch verzorgd door Wolv Kollektiv.

Na de lunch zal Nicky van Nik.oils haar passie delen over essentiële oliën en natuurlijke producten die een gezonde levensstijl vormen van A tot Z.

Bij zelfzorg en zelfliefde hoort natuurlijk ook verzorging. Nina van Ninnagoddingskin zal ons alles leren over huidverbetering van binnenuit met een holistische benadering.

Dunja Mucha neemt je mee in haar hectische en heftige herstelverhaal. Ze vertelt over de bergen die ze beklom en de ravijnen waar ze in stortte. Na haar interne opname bij de GGZ startte de ontdekkingsreis naar haarzelf. Een reis van overleven naar het leven beleven. Hoe om te gaan met je psychische kwetsbaarheid en toch je talenten optimaal benutten. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Hoe kom je er dan achter wat bij jou past?

Aan het einde van de dag begeleidt Petra van Ik-Petra een geleide meditatie. Je sluit heerlijk liggend, ontspannend de dag af. Mediteren is het zonder oordeel observeren van je eigen gedachten en gevoelens in het hier en nu. Wat willen ze je vertellen? Meditatie helpt je om meer rust te ervaren, sneller stress los te laten en meer vanuit je hart te leven.


Ben jij erbij? Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!
Meld je aan via nickyromling@live.nl

Waar: Graaf van Loonstraat 39 Born
Wanneer: 2 oktober 2021
Kosten €29.50 inclusief lunch
Tijd: 09.30 inloop 10.00 uur starten, 17.00 uur afsluiten

Tot dan! Liefs, Petra en Nicky. <3