Waarom heet mijn bedrijf Ik-Petra?

01-06-2021

Als rots in de branding wandel ik een stukje mee op jouw pad om je te laten herinneren wie jij bent.

Voor mij betekent de Ik innerlijke kracht. Deze woorden staan voor mij al centraal vanaf het begin van mijn innerlijke reis. Daarnaast geloof ik erin dat iedereen al zijn antwoorden in zijn eigen Ik heeft zitten. Maar door bepaalde omstandigheden ben je vaak de verbinding met jezelf verloren. Dit kan zelfs al voor je geboorte zijn geweest.

Bijvoorbeeld door trauma’s, verlies, manipulatie, programmeringen, overtuigingen, familiekarma etc. Middels verschillende methodieken begeleid ik individuen en groepen om weer connectie te maken met zichzelf, om zich te herinneren wie ze nu daadwerkelijk zijn. En terug te gaan naar de kern, je authentieke Ik. De quote ‘word de beste versie van jezelf’ klopt voor mij niet. Je hoeft niets te worden, je bent het al. I am, Ik Ben.


Mijn naam Petra betekent Rots. Als rots in de branding wandel ik een stukje mee op jouw pad om je te laten herinneren wie jij bent, om je plek in te nemen op de aarde. Zodat je met jouw eigen unieke kwaliteiten je bestaansrecht kunt voelen en krachtiger in het leven gaat staan.  

Door mijn innerlijke groei van de afgelopen jaren merkte ik ook dat er een aantal kernwaardes voor mij belangrijk zijn, zoals vrijheid, bewustwording, (lichaams-)bewustzijn, gelijkwaardigheid, creatie en leven vanuit een bepaalde verbinding. 

Het verbindingsstreepje tussen Ik en Petra symboliseert de verbinding met jezelf, maar ook het in verbinding leven met anderen. Maar ja, hoe leef je dan echt in verbinding met jezelf en met anderen? Wat is nu echte vrijheid? Hoe blijf je bewust in je lichaam? Hoe creëer je meer bewustwording? En wat zijn jouw echte kwaliteiten?

Voor iedereen is het antwoord op bovenstaande vragen anders. Het zelf-genezend vermogen staat bij mij centraal, omdat ik geloof dat ieder mens uniek is en iedereen zijn eigen antwoorden in zijn eigen Ik heeft zitten. Echter, door mijn achtergrond qua kennis, ervaringen, opleidingen en tools weet ik hoe ik deze antwoorden naar boven kan krijgen in jezelf, zodat er een blijvende verandering plaats vindt.

Nieuwsgierig? Kijk dan gerust verder op deze website of neem eens contact met me op via het contact formulier.